Moderní flexibilní kancelářské prostory ve Flow Building a Praga Office & Garden

Otevíráme nové pracovní prostory ve dvou moderních budovách, které obě mají výhodnou polohu v centru Prahy. Praga Office & Garden v srdci čtvrti Karlín je navržena tak, aby odrážela industriální minulost oblasti. Moderní Flow Building se nachází na Václavském náměstí v historickém centru města.

Jedním z nově otevřených pracovních prostorů je Praga Office & Garden uprostřed pulzující městské části Karlín. Architektonicky unikátní budova odráží průmyslové dědictví oblasti a genia loci bývalého autoservisu specializovaného na vozy Praga. Inspirace automobilovým průmyslem je patrná v celkovém uspořádání i v těch nejmenších detailech nábytku.

Praga Office & Garden nabízí ideální kancelářské prostředí šité na míru jak firemním týmům, tak samostatným podnikatelům. Sunny Sprint Lounge s kavárnou poskytuje skvělé místo pro setkání s klienty a krásná zahrada plná zeleně je ideálním místem pro venkovní akce nebo klidnou polední přestávku v oáze klidu. V případě nepříznivého počasí umožňují velká okna dostatek denního světla. Moderní podcastové studio mohou využívat jak klienti Scott.Weber, tak partneři.

Ikonická budova Flow Building na Václavském náměstí nabízí kombinaci soukromých kanceláří a prémiových coworkingových prostor. Kombinace ideální polohy na historickém náměstí a moderní architektury z něj činí nejlepší volbu pro firmy, které hledají reprezentativní kancelářské prostory. Budova Flow je snadno dostupná městskou hromadnou dopravou a leží jen pár minut chůze od hlavního vlakového nádraží.

Flow Building klade důraz jak na ekologické aspekty, tak na energetickou účinnost. Může se pochlubit nejnovějšími technologiemi a na certifikační stupnici BREEAM je hodnocen jako „Vynikající“. Klienti i návštěvníci si mohou vychutnat úchvatný výhled ze střešní terasy, ideální místo pro obchodní jednání a akce pod širým nebem. V budově jsou k dispozici parkovací místa pro běžné i elektrické vozy.

Scott.Weber Workspace provozuje dalších 6 flexibilních pracovních prostor atraktivně umístěných na Praze 1, 3, 4, 5 a 8. City Element se například nachází v Central Business District na Pankráci v Praze 4. Tento reprezentativní a snadno dostupný pracovní prostor spojuje prostorné nadčasový design, moderní technologie a skvělý výhled na město. Klientské výhody zahrnují parkování v objektu, sportovní zóny, úschovnu kol a sprchy.

Flexibilní a jedinečná pracovní prostředí od Scott.Weber Workspaces jsou navržena tak, aby vyhovovala měnícím se potřebám klientů; dobu pronájmu a velikost pronajatých prostor lze snadno upravit. Flexibilní pracovní prostor je ideální pro velké týmy i jednotlivé profesionály s nabídkou od soukromých kanceláří po členství v coworkingu. Kromě toho každé místo zahrnuje zasedací místnosti a prostory pro akce.

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis