Otevíráme nové inspirativní pracovní prostředí v unikátní budově Praga Office & Garden

Máme obrovskou radost z otevření již osmého Scott.Weber Workspace centra. To nejnovější najdete v nádherné nadčasové budově v samém centru Karlína.

Inspirativní, flexibilní a jedinečné. Takové je Scott.Weber Workspace pracovní prostředí v architektonicky unikátní budově Praga Office & Garden. Ta se nachází v místech bývalé opravny legendárních automobilů Praga, kterou připomíná dominantní původní průčelí a fasáda budovy z keramiky a kamene. Industriálnost a minimalismus budovy tvoří s klidnou zahradou ve vnitrobloku jedinečnou kombinaci. Díky čistým, geometrickým liniím skvěle zapadá do místního, architektonicky pestrého koloritu.

Genius loci bývalé opravny legendárních aut se odráží i v interiéru budovy Praga Office & Garden, kde to žije. Najdete v ní moderní coworking, podcastové studio i eventové prostory. 

Kde přesně se Praga Office & Garden nachází? Ve čtvrti Karlín, která vyniká bohatým kulturním a kulinářským životem, kde nechybí místa plná zeleně pro odpočinek. Budova stojí přímo v Pernerově ulici nedaleko Karlínského náměstí, která prošla v posledních letech nebývalou proměnou.

Celé prostředí Praga Office & Garden doplňuje Sprint Lounge s privátní kavárnou a vstupem na zahradu plnou zeleně ve vnitrobloku. Ta je ideálním místem pro práci i odpočinek pod širým nebem i pro pořádání eventů.

Vyzkoušejte stylový coworking, podcastové studio, eventové prostory či zasedací místnosti v inspirativním prostředí Praga Office & Garden.

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis