Moderní flexibilní kancelářské prostory ve Flow Building a Praga Office & Garden

Otevíráme nové pracovní prostory ve dvou moderních budovách, které obě mají výhodnou polohu v centru Prahy. Praga Office & Garden v srdci čtvrti Karlín je navržena tak, aby odrážela industriální minulost oblasti. Moderní Flow Building se nachází na Václavském náměstí v historickém centru města.

Jedním z nově otevřených pracovních prostorů je Praga Office & Garden uprostřed pulzující městské části Karlín. Architektonicky unikátní budova odráží průmyslové dědictví oblasti a genia loci bývalého autoservisu specializovaného na vozy Praga. Inspirace automobilovým průmyslem je patrná v celkovém uspořádání i v těch nejmenších detailech nábytku.

Praga Office & Garden nabízí ideální kancelářské prostředí šité na míru jak firemním týmům, tak samostatným podnikatelům. Sunny Sprint Lounge s kavárnou poskytuje skvělé místo pro setkání s klienty a krásná zahrada plná zeleně je ideálním místem pro venkovní akce nebo klidnou polední přestávku v oáze klidu. V případě nepříznivého počasí umožňují velká okna dostatek denního světla. Moderní podcastové studio mohou využívat jak klienti Scott.Weber, tak partneři.

Ikonická budova Flow Building na Václavském náměstí nabízí kombinaci soukromých kanceláří a prémiových coworkingových prostor. Kombinace ideální polohy na historickém náměstí a moderní architektury z něj činí nejlepší volbu pro firmy, které hledají reprezentativní kancelářské prostory. Budova Flow je snadno dostupná městskou hromadnou dopravou a leží jen pár minut chůze od hlavního vlakového nádraží.

Flow Building klade důraz jak na ekologické aspekty, tak na energetickou účinnost. Může se pochlubit nejnovějšími technologiemi a na certifikační stupnici BREEAM je hodnocen jako „Vynikající“. Klienti i návštěvníci si mohou vychutnat úchvatný výhled ze střešní terasy, ideální místo pro obchodní jednání a akce pod širým nebem. V budově jsou k dispozici parkovací místa pro běžné i elektrické vozy.

Scott.Weber Workspace provozuje dalších 6 flexibilních pracovních prostor atraktivně umístěných na Praze 1, 3, 4, 5 a 8. City Element se například nachází v Central Business District na Pankráci v Praze 4. Tento reprezentativní a snadno dostupný pracovní prostor spojuje prostorné nadčasový design, moderní technologie a skvělý výhled na město. Klientské výhody zahrnují parkování v objektu, sportovní zóny, úschovnu kol a sprchy.

Flexibilní a jedinečná pracovní prostředí od Scott.Weber Workspaces jsou navržena tak, aby vyhovovala měnícím se potřebám klientů; dobu pronájmu a velikost pronajatých prostor lze snadno upravit. Flexibilní pracovní prostor je ideální pro velké týmy i jednotlivé profesionály s nabídkou od soukromých kanceláří po členství v coworkingu. Kromě toho každé místo zahrnuje zasedací místnosti a prostory pro akce.

More posts

From our FieldRecommended
11. 09. 2023
Reading time 4 min. Coworking is becoming increasingly popular with sole traders as well as small and large companies….

Thank you for your interest.

Our workspace specialists will contact you shortly. We believe that together we will find the best solution according to your needs. Arrange a tour of our centers or try a day at the coworking space for free.   

However, if you are in a hurry, do not hesitate to contact us at +420 601 389 500.

Your Scott.Weber Workspace Team 



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis