Otevíráme nové inspirativní pracovní prostředí v unikátní budově Praga Office & Garden

Máme obrovskou radost z otevření již osmého Scott.Weber Workspace centra. To nejnovější najdete v nádherné nadčasové budově v samém centru Karlína.

Inspirativní, flexibilní a jedinečné. Takové je Scott.Weber Workspace pracovní prostředí v architektonicky unikátní budově Praga Office & Garden. Ta se nachází v místech bývalé opravny legendárních automobilů Praga, kterou připomíná dominantní původní průčelí a fasáda budovy z keramiky a kamene. Industriálnost a minimalismus budovy tvoří s klidnou zahradou ve vnitrobloku jedinečnou kombinaci. Díky čistým, geometrickým liniím skvěle zapadá do místního, architektonicky pestrého koloritu.

Genius loci bývalé opravny legendárních aut se odráží i v interiéru budovy Praga Office & Garden, kde to žije. Najdete v ní moderní coworking, podcastové studio i eventové prostory. 

Kde přesně se Praga Office & Garden nachází? Ve čtvrti Karlín, která vyniká bohatým kulturním a kulinářským životem, kde nechybí místa plná zeleně pro odpočinek. Budova stojí přímo v Pernerově ulici nedaleko Karlínského náměstí, která prošla v posledních letech nebývalou proměnou.

Celé prostředí Praga Office & Garden doplňuje Sprint Lounge s privátní kavárnou a vstupem na zahradu plnou zeleně ve vnitrobloku. Ta je ideálním místem pro práci i odpočinek pod širým nebem i pro pořádání eventů.

Vyzkoušejte stylový coworking, podcastové studio, eventové prostory či zasedací místnosti v inspirativním prostředí Praga Office & Garden.

More posts

From our FieldRecommended
11. 09. 2023
Reading time 4 min. Coworking is becoming increasingly popular with sole traders as well as small and large companies….

Thank you for your interest.

Our workspace specialists will contact you shortly. We believe that together we will find the best solution according to your needs. Arrange a tour of our centers or try a day at the coworking space for free.   

However, if you are in a hurry, do not hesitate to contact us at +420 601 389 500.

Your Scott.Weber Workspace Team 



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis