Kanceláře v budově The Flow Building zaplňují firmy, které oceňují flexibilitu

Společnost Scott.Weber Workspace zaznamenává zvýšenou poptávku po flexibilních kancelářích. Potvrzuje to mezinárodní trend, který poukazuje na významný nárůst podílu flexibilních kanceláří na celkové kancelářské ploše. Nejnovější centrum v budově The Flow Building přímo na Václavském náměstí nabízí koncept privátních kanceláří i prémiový coworking a sdílené kanceláře. Zaplňují ho tak klienti z nejrůznějších firem. Jednou z nich je PR agentura Rubikon. 

„Flexibilní kanceláře nám dávají velký smysl, máme na jedné straně dedikovaná místa pro ty, kteří chtějí každý den pracovat z jednoho místa a jednoho prostředí. Často jsou to lidé s rodinou nebo ti, kdo chtějí jasně oddělovat práci a domov, preferují jistý řád a rutinu. Zároveň máme přístup do sdílených zón všech center v rámci portfolia pro všechny zaměstnance, takže se můžeme kdykoliv sejít tam, kde právě potřebujeme a probrat věci osobně,” říká Managing Director agentury Rubikon Šimon Rákosník. 

Jedinečná budova The Flow Building od slavného architektonického studia Chapman Taylor vyniká designem 21. století, nejmodernějšími technologiemi a certifikací BREEAM Excellent. Co si ve Flow Building určitě zamilujete? Designovou lounge v nejvyšším patře budovy s výhledem na Národní muzeum a stylovým barem, odkud lze vstoupit na střešní terasu vysoko nad městem. Společné prostory nabízí zasedací místnosti, relax zóny s masážními křesly, call boxy a další části pro práci i odpočinek. 

Přijďte se do ikonické budovy podívat. Domluvte si schůzku s naší konzultantkou nebo den zdarma, a to zasláním e-mailu na adresu [email protected] či telefonicky zavoláním na číslo +420 601 389 500. Budeme se na vás těšit.

Domluvit schůzku

More posts

From our FieldRecommended
11. 09. 2023
Reading time 4 min. Coworking is becoming increasingly popular with sole traders as well as small and large companies….

Thank you for your interest.

Our workspace specialists will contact you shortly. We believe that together we will find the best solution according to your needs. Arrange a tour of our centers or try a day at the coworking space for free.   

However, if you are in a hurry, do not hesitate to contact us at +420 601 389 500.

Your Scott.Weber Workspace Team 



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis