Inspirace pětihvězdičkovým hotelem

Provozujeme již dvanácté centrum flexibilních kanceláří v pražské Rustonce.

Po společnosti NewWork jsme převzali nejen prostory, ale i nájemce. Plánujeme výrazný redesign prostor a spojit ho se sousedným prostorem společnosti CITRIX, který je proveden ve velmi vysokém standardu. Po změně dispozičního řešení bude plně odpovídat našim potřebám a budeme tak moci nabídnout moderní kanceláře, spoustu sdílených zón, různých typů pracovišť, zasedací a eventové prostory na ploše s rozlohou 4200 metrů čtverečných.

Poptávka po coworkingu a flexibilních pracovištích vzrostla až o 300 procent ve srovnání s dobou před 2 roky.

Dnešní doba je pro stavbu nových kancelářských center zdlouhavá, riziková a nákladná. Za výrazným růstem poptávky po flexibilních kancelářích stoji změna preference na realitním trhu. Přes osmdesát procent firem dnes preferuje flexibilní kanceláře.

Všichni kromě velkých společností, které si i nadále podrží své vlastní prostory zvažují tento model zejména kvůli obtížné predikci růstu, počtu zaměstnanců a dalších potřeb. U nás mohou uzavírat nájemní smlouvy na velice krátkodobé bázi a mohou snadno navyšovat nebo zmenšovat obsazený prostor, prakticky z měsíce na měsíc.

Dnešní statistiky říkají, že dnes více než 90 % firem opracuje ve špatně navržených pracovních modelech.

Problém spočívá v tom, že lidé většinou pracují v jedné velké kanceláři a svůj prostor sdílejí s ostatními. Neočekávané telefonní hovory, pracovní schůzky, nebo vyprávění zážitků ze včerejšího večera jsou často rušivými elementy. Člověk během pracovního dne vykonává průměrně 6 různých činností. Proto se snažíme zajistit, aby byli v dosahu vhodné prostory, zóny a také personál.

Lidé reprezentující generaci Z nikdy nezažili čtyřicetihodinovou týdenní pracovní dobu a jejich návyky jsou zcela odlišné.

Jsou jiní než my, mají jiná pravidla hry, potřebují dynamiku. Mizí hranice mezi osobním a pracovním životem, který jim musí dávat smysl. Snažíme se předčit jejich očekávání. Aktivní práci s klientem jsme přejali z oboru hospitality a inspirujeme se pětihvězdičkovými hotely.

O predikci pracovních návyků, obsazenosti plochy našich center velkými společnostmi i o tom, jestli pro naše klienty chystáme zřídit služby jako je babysitting nám prozradil Adam Zvada v rozhovoru pro ESTATE.CZ.

 

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis