Snové obrazy umělce Pavla Grégra zdobí naše nejnovější centra

Umění a design ke Scott.Weber Workspace neodmyslitelně patří. Prostory nových center City Element na Pankráci a The Flow Building na Václavském náměstí zaplnily snové obrazy umělce Pavla Grégra. Jeho díla velkých formátů navozují příjemný pocit estetického a uměleckého prožitku, klidu a harmonie. 

Vzájemná spolupráce s Pavlem Grégrem začala ve chvíli, kdy se ujal péče o zeleň v prostorách Praga Studios. Pavel Grégr je také hudebníkem, hraje na piano, které se nachází v atriu Praga Studios. Právě jeho láska k hudbě a přírodě se stala nejčastější inspirací pro tvorbu abstraktní malby. Jeho obrazy zachycují poetická ztvárnění zahrad, rostlin a krajiny. 

Jsme moc rádi, že jeho umění je součástí i dalších Scott.Weber Workspace center, a to tentokrát ve formě obrazů. “Přál bych si, aby obrazy v centrech byly vaším vizuálním pozastavením a zkoumáním dojmu,” dodává umělec Pavel Grégr.

Přijďte si obrazy prohlédnout do našich center a pokud budete mít pocit, že by se skvěle hodily i na stěny u vás doma, tak si je u nás můžete pořídit za zvýhodněnou cenu.  

Více informací o tvorbě Pavla Grégra najdete na www.pavelgregr.com.

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis