Nahlédněte do našeho nového interiéru na Václavském náměstí

Prohlédněte si naše nové pracovní prostředí v samém historickém centru Prahy, které se nachází v někdejším Květinovém domě na rohu Václavského náměstí a Opletalovy ulice. Nová budova The Flow Building od slavného architektonického studia Chapman Taylor vyniká designem 21. století, nejmodernějšími technologiemi a certifikací BREEAM Excellent.

Pojďme teď společně nahlédnout do interiéru našeho unikátního centra. Při vstupu do budovy The Flow Building vás ohromí luxusní reprezentativní recepce. Jedinečná atmosféra prémiového prostředí je součástí celého interiéru, který je inspirovaný uklidňujícím hotelovým stylem s dávkou hravosti. Tato jedinečná kombinace vás vtáhne do děje. 

Najdete zde jak flexibilní, tak pevná pracovní místa, soukromé kanceláře i prostorné office suites. Nechybí prémiové zasedací místnosti a prostory pro eventy. K dispozici je také relax zóna s výhledem na celé Václavské náměstí pro odpočinek v masážních křeslech. Originální prostředí poskytuje příležitost pro vzájemnou komunikaci, sdílení nápadů a profesionální práci. 

Chcete vidět a dechberoucí 360° výhled na Prahu? Račte vstoupit na terasu vysoko nad městem! Můžete zde odpočívat, sportovat i pořádat nejrůznějších eventy. 

Prohlédněte si krásné fotografie našeho interiéru The Flow Building v Galerii na našich webových stránkách.

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis