Připravujeme desáté centrum! Zaměří se na zážitky a well-being.

Již desáté Scott.Weber Workspace centrum otevřeme v prostorách projektu Port7 s přístavem v oblíbených pražských Holešovicích. Kapacita námi nabízených prostor tak vzroste o 16 % na celkových 27 300 m 2 a 3750 pracovních míst. V nové lokalitě se zaměříme převážně na well-being zaměstnanců a zdravý balanc mezi pracovním a osobním životem.

V těchto jedinečných prostorách poblíž Holešovické náplavky budete v centru dění a obklopeni přírodou zároveň. Areál nabízí skvělou dopravní dostupnost metrem, tramvají i vlakem. Přijít můžete pěšky či dojet na kole po nově zrekonstruované cyklostezce vedoucí do Stromovky či Libně, autem a případně i po Vltavě lodí, kterou zakotvíte v přístavu!

Z prostředí Port7 nebudete ani chtít odejít!

Naleznete v něm totiž vše, na co si jen vzpomenete. “Port7 nabízí nejen kvalitní kancelářské prostory a coworking s obdivuhodným výhledem na Vltavu a Troju, ale také fitness, restaurace, kavárny a rekreační zóny včetně veřejného parku, promenády a sportoviště.”, vysvětlil Adam Zvada, majitel společnosti Scott.Weber Workspace. Součástí prostor bude i zážitková kuchyně s šéfkuchařem, která skrze chuťové buňky přiblíží nejrůznější světové kuchyně a práce se zde doslova promění v zážitek.

Inspirativní prostředí a jedinečné eventové prostory

Čtyři patra o celkové rozloze 3 800 m 2 nabídnou 450 pracovních míst a na své si přijdou jednotlivci i týmy všech velikostí až po enterprise řešení pro ty největší společnosti. Jedno celé patro jsme upravili pouze pro coworking, soukromé akce, relax, komunitní eventy a zasedací místnosti. V tomto centru naleznete nejen naše největší eventové prostory, ale i ty nejkrásnější! Privátní terasy nabídnou ve dne inspiraci a reprezentativní výhledy na Prahu a po setmění pak relax při pohledu na osvětlený Pražský hrad, Trojský most nebo klidnou hladinu řeky. Výběr zasedacích místností navíc zpestří i na vodě plovoucí meeting room! To vše k využití nabízíme i těm, kteří budou chtít posunout své podnikání na jinou úroveň a umístit tak své sídlo firmy právě do Port-u7.

Celý areál je vybudován s ohledem na životní prostředí a zdraví a pohodlí klientů, čímž cílí na získání certifikátů LEED ver. 4 a WELL.

Prohlédněte si vizualizace úžasného projektu Port7, kde se v první polovině roku 2023 otevře i naše desáté centrum. Rezervovat své místo si v něm můžete už teď! V případě zájmu kontaktujte naši sales manažerku Kateřinu Maratovou e-mailem na: [email protected] či telefonicky na čísle +420 601 101 093.

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis