Office Suite, to pravé pracovní prostředí flexibilních kanceláří pro váš tým

Místo, kde se práce stane zážitkem. Tak zní motto společnosti Scott.Weber Workspace, která je lídrem a českou jedničkou v oblasti poskytování flexibilních servisovaných kanceláří.  Vytváří jedinečné pracovní prostředí, kde se zaměstnanci rádi potkávají, inspirují, motivují a zároveň je o ně ně perfektně postaráno. Mohou se tak plně soustředit na svou práci a rozvoj. 

Pracovní prostředí se pro zaměstnance stává čím dál důležitějším. Firmy, které chtějí získat  talentované a schopné osobnosti a zároveň si je ve svém týmu udržet, tento faktor berou vážně. Budují firemní kulturu a dbají na to, aby svým zaměstnancům poskytovali inspirativní a příjemné kancelářské prostory. Každá společnost je diverzní a má své vlastní požadavky. Pro jednu může být vyhovující část vlastního patra, a to takzvaný Office Suite, pro větší firmu řešení Private Floor, kdy mají celé patro kancelářské budovy. Obojí je možné s vlastním brandingem. 

Pro ty, co očekávají víc než kancelář

Kdo by nesnil o pracovním prostředí podle svých představ ve vybrané lokalitě. Tento sen lze proměnit ve skutečnost. Společnost Scott.Weber Workspace poskytuje vlastní profesionálně navržené flexibilní kancelářské prostory. Doplněné mohou být o zasedací místnosti, kuchyně, relax zóny a call boxy. Tím to však zdaleka nekončí, ale teprve začíná. Nabízí nejen prostor, ale pomáhá firmám k plnění jejich cílů, a to v inspirativním prostředí, které odpovídá aktuálním potřebám týmu. Z hlediska pohodlné dostupnosti, naprosté bezpečnosti, pohodlí a efektivity.

Pracujte odkudkoliv

Scott.Weber Workspace poskytuje celou sít pracovních prostor v atraktivních pražských lokalitách. Její klienti tak mohou pracovat tam, kde zrovna potřebují. A to třeba v blízkosti domova či v docházkové vzdálenosti na plánovanou schůzku. Stačí svým zaměstnancům zajistit přístup do soukromých kanceláří, coworkingových prostor, zasedacích místností a lounges na hodinu, jeden den nebo i na delší dobu, a to v jakékoliv Scott.Weber Workspace lokalitě. Celý podnikový účet lze přitom spravovat na jednom místě s měsíčními přehledy, údaji o využití a řízením přístupu.

Bezkonkurenční služby jsou naší doménou

Ve Scott.Weber Workspace je well-being na prvním místě. Cílem je poskytnout pracovní prostředí, kde se tým bude cítit jako v 5 hvězdičkovém hotelu. O klienty se stará profesionální tým. Všechny Scott.Weber Workspace centra nabízí řadu prostor pro neformální setkání či relax a sport, které mohou klienti neomezeně využívat.  Mezi ně patří i venkovní prostory jako jsou terasy, zahrady, sportovní hřiště či dokonce běžecká dráha na střeše budovy našeho nejnovějšího centra Visionary v Holešovicích. 

Zaujalo vás to? Domluvte si prohlídku vybrané lokality a rádi vám poradíme s řešením vašeho pracovního prostoru na míru. Kontaktujte nás!

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis