Skanska prozrazuje, jak budou vypadat kancelářské budovy budoucnosti. A my jsme jejich součástí.

Kanceláře budoucnosti. Z home office už jsme vystřízlivěli, takhle teď chceme pracovat.” Tak zní titulek nového článku světoznámého magazínu Forbes, který představuje, jak budou vypadat kanceláře budoucnosti z pohledu Skansky. Ta je celosvětově jednou z největších stavebních společností poskytujících služby v oblasti komerčního a rezidenčního developmentu.

Design následuje koncept

„Design follows the environment“ je koncept, kterým se Skanska řídí už řadu let. Podle něj vznikají kancelářské budovy budoucnosti a my jsme součástí hned několika projektů. 

Podle „Design follows the environment“ proměnil developer prostor bývalé Pragovky v pražském Karlíně na kancelářskou budovu Praga Studios, ve které nabízíme inspirativní pracovní prostředí privátních kanceláří a trendy coworkingu, a to hned na dvou patrech této unikátní budovy v srdci Karlina, kterou si nejde nezamilovat. 

Další z budov Skansky je Visionary v pražských Holešovicích. Dost možná ji znáte díky unikátní běžecké dráze na její střešní terase. V této budově, která si vás získá svým hravým designem, inovativními prvky a dechberoucími výhledy, také poskytujeme na třech patrech jedinečné pracovní prostředí pro naše Scott.Weber Workspace klienty.

Tohle tady ještě nebylo!

V současnosti Skanska připravuje něco opravdu unikátního. Podle daného konceptu staví očekávaný multifunkční projekt Port7 na břehu Vltavy v Holešovicích. A jsme opět jeho součástí. Nemůžeme se tak dočkat, až našim klientům nabídneme inspirativní pracovní prostředí s přístavem na Holešovické náplavce. Well-being, zážitky a zdravý balanc mezi pracovním a osobním životem – tyto aspekty jsou pro naše klienty na prvním místě a v Port7 se prolínají celým konceptem tohoto prostředí. Port 7 je desátým Scott.Weber Workspace centrem, kde na čtyřech patrech o celkové rozloze 3 800 m2 poskytneme 450 pracovních míst a na své si přijdou jednotlivci i týmy všech velikostí i větší společnosti. 

V centru Port7 nechybí coworkingové i eventové prostory a inspirativní privátní terasy. Novým projektem se otevírá možnost stálým a nově začínajícím podnikatelům umístit sídlo firmy na výjimečném místě, jaké Port7 určitě bude. Přijďte se na vlastní oči přesvědčit v první polovině roku 2023.

I vy můžete být součástí tohoto jedinečného projektu. Spojte se s námi. Stačí nám zavolat na číslo +420 601 101 093 nebo napsat e-mail na [email protected] . Rádi se s vámi potkáme.

Přečtěte si celý článek o kancelářích budoucnosti ve Forbesu zde

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis