Otevíráme nové prostory v mimořádné budově Visionary v pražských Holešovicích!

Úspěšně jsme převzali krásné prostory v budově Visionary a můžeme tak nyní nabídnout pracovní plochu v další atraktivní business lokalitě, jakou jsou právě pražské Holešovice. 

V budově Visionary nyní poskytujeme dvě celá a část dalšího patra o celkové ploše 3 850 m2. Se společností Skanska, která poskytuje komplexní služby ve stavebnictví jsme již před časem uzavřeli dlouhodobé strategické partnerství pro poskytování flexibilních pracovní prostor. Výhledově se tedy můžete těšit i na naše další společné projekty. 

Budova Visionary se nachází na Praze 7 v blízkosti holešovického nádraží a může se tedy pochlubit vynikající dopravní dostupností. Je vybavena nejmodernějšími technologiemi a můžete si v ní pronajmout flexibilní kanceláře, místa v coworkingu, zasedací místnosti i eventové prostory

Certifikáty LEED Platinum a WELL Gold, jimiž se Visionary pyšní, potvrzují její šetrnost k životnímu prostředí a péči o zdraví a pohodlí klientů. Pokud jste navíc duší sportovec, budovu si zamilujete. Nejenže můžete využít multifunkční hřiště a zázemí pro cyklisty, ale na střeše budovy si i zaběháte na dráze!  Přímo v budově najdete také kavárnu, lékárnu nebo třeba mateřskou školku. 

Pracovat v budově Visionary je prostě zážitek. Přijďte se podívat, rádi Vás našimi novými prostory provedeme.

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis