Scott.Weber Workspace patří mezi vítěze soutěže Kanceláře roku

Scott.Weber Workspace patří mezi vítěze soutěže Kanceláře roku

A vítězem soutěže Kanceláře roku v kategorii Hub & Co-working se stává společnost Scott.Weber Workspace! Ocenění získává za servisované kanceláře a prémiový coworking v unikátní budově The Flow Building na Václavském náměstí. Autorem projektu je Scott.Weber Workspace a Chapman Taylor,” zaznělo Palácem Žofín na slavnostním předávání cen soutěže Kanceláře roku. 

Rekordní počet přihlášek

Pátý ročník soutěže je rekordní počtem podaných přihlášek. Bylo jich bezmála 500. A právě z tohoto neskutečného množství krásných pracovních interiérů nominovala odborná porota finalisty a následně vybrala vítěze. Jaké aspekty hodnotila? Výjimečný design, inovace, atmosféru a v neposlední řadě spokojenost zaměstnanců. Cílem soutěže je ocenit firmy, které se aktivně snaží, aby vytvořily zaměstnancům atraktivní, funkční a příjemné prostředí pro jejich práci.

Místo, kde se práce stane zážitkem

Máme obrovskou radost z tohoto ocenění. Vytvořit flexibilní a inspirativní pracovní prostředí pro širokou škálu společností nejrůznějších oborů a firemních kultur je totiž vždycky velmi složitý a komplexní úkol. O to víc si ceny odborné poroty vážíme. Potvrzuje nám, že skutečně naplňujeme naše motto, kterým je vytvářet místa, kde se práce stane opravdovým zážitkem,” vysvětluje Martin Holý, Head of Growth společnosti Scott.Weber Worskpace. Ta totiž nabízí pracovní prostředí velkým firmám, start-upům i talentovaným jednotlivcům, a to hned v osmi pražských lokalitách. Jednou z nich je právě The Flow Building

Velké díky našim klientům a celému Scott.Weber Workspace týmu. Jsou to právě oni, kdo  tvoří pracovní místo jedinečným a inspirativním. Poděkování v neposlední řadě patří majiteli společnosti Scott.Weber Workspace Adamovi Zvadovi, který s námi neustále přemýšlí, zda jdeme správnou cestou, a jak naše pracovní prostředí pro klienty ještě vylepšit,” doplňuje Eva Beránková, Marketing Manager Scott.Weber Workspace.

The Flow Building si zamilujete

Čím vás okouzlí? Určitě právě prémiovým prostorem pro coworking s jedinečným designem a moderními technologiemi ve zdravém prostředí s certifikací BREEAM Excellent. Klienti Scott.Weber mohou využívat jak flexibilní, tak pevná pracovní místa nebo vlastní kanceláře. Zcela jistě vás uchvátí výhled na celou Prahu ze střešní terasy. Ta je k dispozici pro práci, načerpání energie a organizaci eventů pod širým nebem. Z těch praktických záležitostí je to určitě skvělá dostupnost, parkování přímo v budově a hlavně bezkonkurenční služby. 

Přijďte se přesvědčit sami. Kontaktujte Community Managerku Sabinu Neuvaldovú na čísle +420 606 067 958 či e-mailem: [email protected]. Ráda vás provede všemi prostory. 

 

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis