Prostor v Praga Studios se proměnil v natáčecí studio konference CzechCrunch Onlajn

Prostory Scott.Weber Workspace v Praga Studios se často stávají místem natáčení či focení díky své fotogeničnosti a technickému vybavení. Tentokrát se relax zóna v 7. patře, která je běžně určena vám, našim klientům, proměnila v natáčecí studio konference CzechCrunch Onlajn. Během přímého přenosu byl na místě moderátor, který se s řečníky spojil virtuálně.

Jak se mění česká e-commerce? Tak zní název konference, která odstartovala  LIVE online v úterý 3.11. v 17 hodin, ale ti, kteří ji nestihli, si ji mohou kdykoliv pustit na YouTube. Stojí to za to. O tématu internetového obchodování, které nyní zažívá díky současné situaci nebývalý boom, si povídali zástupci největších tuzemských e-shopů, logistických hráčů i těch, kteří internetové obchody tvoří. Sledujte ji ZDE. 

Co kupujeme, když jsme doma? Unikátní datový pohled na celou tuzemskou e-commerce scénu představil šéf cenového srovnávače Heureka Tomáš Braverman. Ten tak navázal na přednášku o financování a chytrém vedení e-shopu, kterou si pro diváky připravil Jan Laštůvka z firmy Lemonero. Nechyběla prezentace s názvem “Jako houby po dešti aneb jak rychle vznikají české e-shopy” od Radka Hudáka ze společnosti Shoptet. Dotkli jsme se také tématu gastronomie a módy, a to s Igorem Třeslínem ze startupu Storyous a Milanem Polákem ze společnosti ZOOT. Jitka Dvořáková, která je šéfkou CZC.cz, nám přiblížila, jak měnili strategie a jak firma rostla. O trendech v prodeji nábytku online jsme si popovídali s Pavlem Vopařilem z Bonami. Dvouhodinový program nabitý zajímavými nápady a informacemi zakončila diskuse Tomáše Havryluka ze společnosti Alza s Ondřejem Krátkým z Liftaga na téma Promyšlená logistika jako klíč k úspěšnému e-shopu. 

Jsme moc rádi, že vám můžeme alespoň virtuálně nabídnout tuto konferenci. Věříme, že vás může inspirovat a pomoci vám v podnikání. Sledujte ji ZDE.

 

 

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis