Otevíráme profesionální podcastové studio v srdci Karlína

Ano, je to tak! I my jsme se nechali unést fenoménem dnešní doby a otevíráme vlastní podcastové studio. Kde ho najdete? V unikátním centru Praga Office & Garden, a to v samém srdci Karlína. Natáčejte, streamujte a nahrávejte. Zkrátka realizujte podcasty, voiceovery a livestreamy v perfektní kvalitě v plně vybaveném podcastovém studiu Praga Alfa v inspirativním prostředí.

Co stojí za velkolepým úspěchem podcastů? To, že je může poslouchat každý, o jakémkoliv tématu, kdekoliv a kdykoliv. Cestou do práce, při cvičení, u vaření a třeba i při běhu. Miliony lidí se nechávají inspirovat příběhy úspěšných v nejrůznějších oblastech, jako je technologie, business, marketing, kultura a mnoho dalších. 

Jste už profesionál v tvorbě podcastů? Nebo se jim chcete teprve stát, abyste zaujali svou cílovou skupinu zajímavým tématem touto atraktivní formou? Pojďte do toho!

Pokud máte atraktivní téma, autentický obsah a zapamatovatelný název svého podcastu, tak už na nic nečekejte! Perfektní technologii a super prostředí pro natáčení nechte na nás. 

V našem podcastovém studiu Praga Alfa se setkávají všichni ti, kdo chtějí pro tvorbu podcastů kvalitní techniku. Využijte revoluční konzoli Rode Caster Pro, která přináší novou úroveň profesionality v produkci podcastů. Nabízí legendární zvukové procesory a možnost okamžitého spuštění efektů hudby, samplů, potlesku apod. Živé vysílání navíc můžete posílat na nejrůznější sociální sítě. 

Jaké technické vybavení naše podcastové studio Praga Alfa nabízí?

  • Podcastové produkční studio Rode Caster Pro  
  • 2x studiová sluchátka Omnitronic SHP-900
  • 2x dynamický mikrofon pro vysílání Rode Pod Mic, vč. stojanu
  • PTZ integrovaná kamera JLC s funkcí rotace 180 na vertikální i horizontální úrovni
  • Počítač All in One
  • Paměťová karta a SW umožňující nahrávání podcastu a následnou postprodukci 

Přijďte si podcastové studio Praga Alfa vyzkoušet. Rezervujte si svůj čas online zde či osobně kontaktujte Community manažerku Scott.Weber Workspace centra Praga Office & Garden Kláru Hervertovou, a to teletonicky na čísle +420 727 964 277 či e-mailem na adresu [email protected].

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis