Otevíráme nové prostory v mimořádné budově Visionary v pražských Holešovicích!

Úspěšně jsme převzali krásné prostory v budově Visionary a můžeme tak nyní nabídnout pracovní plochu v další atraktivní business lokalitě, jakou jsou právě pražské Holešovice. 

V budově Visionary nyní poskytujeme dvě celá a část dalšího patra o celkové ploše 3 850 m2. Se společností Skanska, která poskytuje komplexní služby ve stavebnictví jsme již před časem uzavřeli dlouhodobé strategické partnerství pro poskytování flexibilních pracovní prostor. Výhledově se tedy můžete těšit i na naše další společné projekty. 

Budova Visionary se nachází na Praze 7 v blízkosti holešovického nádraží a může se tedy pochlubit vynikající dopravní dostupností. Je vybavena nejmodernějšími technologiemi a můžete si v ní pronajmout flexibilní kanceláře, místa v coworkingu, zasedací místnosti i eventové prostory

Certifikáty LEED Platinum a WELL Gold, jimiž se Visionary pyšní, potvrzují její šetrnost k životnímu prostředí a péči o zdraví a pohodlí klientů. Pokud jste navíc duší sportovec, budovu si zamilujete. Nejenže můžete využít multifunkční hřiště a zázemí pro cyklisty, ale na střeše budovy si i zaběháte na dráze!  Přímo v budově najdete také kavárnu, lékárnu nebo třeba mateřskou školku. 

Pracovat v budově Visionary je prostě zážitek. Přijďte se podívat, rádi Vás našimi novými prostory provedeme.

More posts

From our FieldRecommended
11. 09. 2023
Reading time 4 min. Coworking is becoming increasingly popular with sole traders as well as small and large companies….

Thank you for your interest.

Our workspace specialists will contact you shortly. We believe that together we will find the best solution according to your needs. Arrange a tour of our centers or try a day at the coworking space for free.   

However, if you are in a hurry, do not hesitate to contact us at +420 601 389 500.

Your Scott.Weber Workspace Team 



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis