Objevte rebranding naší společnosti Scott.Weber Workspace

Původní název Scott & Weber se proměnil v Scott.Weber Workspace, máme nové logo a také profesionální fotografie našeho pracovního prostředí. V názvu už nejsou dvě jména Scott a Weber, ale jedno. Mezera mezi jmény je nahrazena tečkou a představuje symbol sjednocení silné komunity Scott.Weber. Nové logo jsme připravili společně s naším grafickým designérem Jáchymem Váně. Čtverec symbolizuje prostory (space), které nabízíme již v 8 pražských lokalitách.

Vše doplňují fotografie pracovního prostředí od Jiřího Lízlera, který se specializuje na architektonickou fotografii. Realizaci rebrandingu má ve Scott.Weber na starosti marketingová manažerka Eva Beránková, která k nám nastoupila v době, která pro rozvoj firmy skýtá mnoho příležitostí.

Zkrátka je toho hodně a vše reflektuje poslání naší společnosti. Jak zní? Místo, kde se práce stane zážitkem. Nové webové stránky toto poselství dokonale zobrazují a vše zmíněné propojují. Jsou o vás, naší komunitě, která je základem a styčným bodem celé naší Scott.Weber společnosti. Máme z nich velkou radost a doufáme, že ji přinese i vám. Děkujeme, že jste s námi a těšíme se na další spolupráci a setkávání se s vámi.

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis