Objevte rebranding naší společnosti Scott.Weber Workspace

Původní název Scott & Weber se proměnil v Scott.Weber Workspace, máme nové logo a také profesionální fotografie našeho pracovního prostředí. V názvu už nejsou dvě jména Scott a Weber, ale jedno. Mezera mezi jmény je nahrazena tečkou a představuje symbol sjednocení silné komunity Scott.Weber. Nové logo jsme připravili společně s naším grafickým designérem Jáchymem Váně. Čtverec symbolizuje prostory (space), které nabízíme již v 8 pražských lokalitách.

Vše doplňují fotografie pracovního prostředí od Jiřího Lízlera, který se specializuje na architektonickou fotografii. Realizaci rebrandingu má ve Scott.Weber na starosti marketingová manažerka Eva Beránková, která k nám nastoupila v době, která pro rozvoj firmy skýtá mnoho příležitostí.

Zkrátka je toho hodně a vše reflektuje poslání naší společnosti. Jak zní? Místo, kde se práce stane zážitkem. Nové webové stránky toto poselství dokonale zobrazují a vše zmíněné propojují. Jsou o vás, naší komunitě, která je základem a styčným bodem celé naší Scott.Weber společnosti. Máme z nich velkou radost a doufáme, že ji přinese i vám. Děkujeme, že jste s námi a těšíme se na další spolupráci a setkávání se s vámi.

More posts

From our FieldRecommended
11. 09. 2023
Reading time 4 min. Coworking is becoming increasingly popular with sole traders as well as small and large companies….

Thank you for your interest.

Our workspace specialists will contact you shortly. We believe that together we will find the best solution according to your needs. Arrange a tour of our centers or try a day at the coworking space for free.   

However, if you are in a hurry, do not hesitate to contact us at +420 601 389 500.

Your Scott.Weber Workspace Team 



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis