Nové flexibilní pracovní prostředí Scott.Weber Workspace v budově City Element

Společnost Scott.Weber Workspace otevřela již osmé centrum flexibilních servisovaných kanceláří a coworkingu v Praze. Tentokrát v budově City Element na Pankráci. Jeho celková plocha zabírá přibližně 2 610 m2. Reprezentativní pracovní prostředí se nachází v byznysově atraktivní lokalitě a může se pochlubit ekologickou certifikací LEED s nejvyšším ohodnocením Platinum oceňující šetrnost k životnímu prostředí.

Samotná budova City Element je výjimečná už svým designem, který byl inspirován elementárními tvary a městskými atributy. Ty jsou do interiéru přeneseny pomocí zeleně a zajímavých prvků. 

City Element staví na základních geometrických tvarech a inspiraci čerpá také z abstraktního moderního umění. Každý kus nábytku a svítidla zapadá do konceptu galerie s nenuceným butikovým nádechem. Hravost do interiéru vnáší inspirace oldschool tělocvičnou,” dodává Žofia Baltazár ze studia klik architekti.

Vzdušný coworkingový prostor Gallery Lounge je inspirativním pracovním místem, který doplňuje tichá místnost s krbem a knihovnou pro chvilky relaxace. Navíc umožňuje také organizaci originálních eventů. Disponuje totiž 7 metrovou promítací plochou, která může být využita pro videokonference i různá promítání. Nechybí samozřejmě ani zasedací místnosti vybavené nejmodernější audiovizuální technikou.

Centrálním prvkem prostoru je komunitní pracovní stůl, který je ráno ideálním místem pro snídani, přes den pro práci a při večerních eventech pro rauty.

Vyzkoušejte stylový coworking, eventové prostory či zasedací místnosti v inspirativním prostředí v budově City Element. Coworking členství nabízí flexibilní či dedikované pracovní místo  pro jednotlivce i firmy.

 

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis