Lounge Urban Paradise se proměnila ve filmový plac smysluplné kampaně

Podporovat dobrou věc má vždy smysl a v dnešní době zdravotníky potřebujeme více než kdy jindy.

Je nám ctí, že jsme se mohli zapojit do smysluplného projektu s cílem promovat nábor do Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy. Pod taktovkou režiséra Víta Klusáka se sešel tým filmařů, aby společně bez nároku na honorář vytvořili klip s názvem „Fontána pre Marka“. Jeho hlavním tématem je ukázat rozdíly mezi představami a realitou práce u záchranné služby. Díky nasazení a entuziasmu tvůrců vznikla kampaň nových rozměrů.

Společnost Scott.Weber se zapojila poskytnutím zdarma prostor pro natáčení. První část klipu ukazuje představu nekončící pohody zdravotnického záchranáře, kterou si užívá v krásném prostředí Lounge Urban Paradise v budově Praga Studios. Hlas známého dabéra Pavla Rímského poté uvede situaci na pravou míru a záběry zobrazí reálnější situace v nemocničním prostředí.

Velice nás těší, že jsme prostory mohli poskytnout filmařům kampaně Zachraňuj v Praze a podpořit tak tento velmi smysluplný projekt. Velký dík patří právě vám, našim Scott.Weber členům, za vaše pochopení a spolupráci během natáčení. Doufáme, že se vám klip bude líbit, užijte si jeho sledování zde: https://www.youtube.com/watch?v=MC_dri10cuY
Foto: Adam Hříbal

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis