Forbes píše o nás: Scott & Weber míří do žádané, ultramoderní budovy The Flow Building

Scott & Weber míří do nové moderní budovy The Flow Building na Václavském náměstí, kde otevře další butikový coworking s privátními kancelářemi. „Přítomnost ve Flow Building pro nás představuje zásadní milník, bude to náš vlajkový projekt,“ líčí Adam Zvada, majitel a zakladatel společnosti Scott & Weber.

Po otevření nového centra Praga Studios v Karlíně, kde se nachází coworkingové centrum Urban Paradise i privátní kanceláře, se budu jednat o již druhý coworking této společnosti, a to na nejžádanější místě v samém centru Prahy. Projekt The Flow Building se pyšní dokonalým designem a nejnovějším technologickými řešeními. O design kanceláří a coworkingu Scott & Weber se v této sedmipodlažní budově postará architektonické studio Chapman Taylor.

Podle Lenky Hrudíkové ze společnosti CBRE, odbornice na coworking u nás, vynikají kanceláře Scott & Weber skvělou lokací, vybavením, designem a kvalitou služeb. „Evidujeme vysokou poptávku po jejich prostorách a máme mnoho klientů na čekací listině,“ tvrdí Hrudíková.

Celý článek najdete zde.

 

 

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis