Forbes píše o nás: Scott & Weber míří do žádané, ultramoderní budovy The Flow Building

Scott & Weber míří do nové moderní budovy The Flow Building na Václavském náměstí, kde otevře další butikový coworking s privátními kancelářemi. „Přítomnost ve Flow Building pro nás představuje zásadní milník, bude to náš vlajkový projekt,“ líčí Adam Zvada, majitel a zakladatel společnosti Scott & Weber.

Po otevření nového centra Praga Studios v Karlíně, kde se nachází coworkingové centrum Urban Paradise i privátní kanceláře, se budu jednat o již druhý coworking této společnosti, a to na nejžádanější místě v samém centru Prahy. Projekt The Flow Building se pyšní dokonalým designem a nejnovějším technologickými řešeními. O design kanceláří a coworkingu Scott & Weber se v této sedmipodlažní budově postará architektonické studio Chapman Taylor.

Podle Lenky Hrudíkové ze společnosti CBRE, odbornice na coworking u nás, vynikají kanceláře Scott & Weber skvělou lokací, vybavením, designem a kvalitou služeb. „Evidujeme vysokou poptávku po jejich prostorách a máme mnoho klientů na čekací listině,“ tvrdí Hrudíková.

Celý článek najdete zde.

 

 

More posts

From our FieldRecommended
11. 09. 2023
Reading time 4 min. Coworking is becoming increasingly popular with sole traders as well as small and large companies….

Thank you for your interest.

Our workspace specialists will contact you shortly. We believe that together we will find the best solution according to your needs. Arrange a tour of our centers or try a day at the coworking space for free.   

However, if you are in a hurry, do not hesitate to contact us at +420 601 389 500.

Your Scott.Weber Workspace Team 



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis