E15 píše o nás: Společnost Scott.Weber byla zařazena mezi nejaktivnější hráče na trhu

Sdílené kanceláře nabírají druhý dech. Tak zní název článku v E15 o fenoménu realitního trhu, kterým bezesporu jsou servisované kanceláře a coworking. 

Společnost Scott.Weber byla zařazena mezi nejaktivnější hráče na trhu.
Během jarních a letních měsíců ohlásila tři nové atraktivní pražské lokality, ve kterých nabídne privátní servisované kanceláře v moderních budovách, a to o celkové ploše 7500 m2. Jedná se o prostory v ikonické budově The Flow Building na Václavském náměstí, v multifunkčním moderním komplexu City Element na Pankráci a v unikátní budově Praga Office & Garden v Karlíně. Fakt, že je lídrem na pražském trhu v oblasti sdílených kanceláří potvrzuje graf aktuálních podílů na trhu coworkingu a servisovaných kanceláří, ve kterém zaujímá 20 procent.

Ze strany firem evidujeme vzrůstající poptávku po flexibilitě nájemních smluv, díky kterým mohou firmy plochu měnit dle svých potřeb a nezavazují se k dlouhodobým nevypověditelným smlouvám. Neméně důležitý je fakt, že firmy nemusí investovat žádnou hotovost do stavebních úprav, vybavení a do zařízení kanceláří. Aktuální situaci vnímáme jako velkou příležitost,“ potvrzuje rostoucí poptávku po servisovaných flexibilních kanceláří Adam Zvada, majitel společnosti Scott.Weber.

Přečtete si celý článek zde: https://www.e15.cz/byznys/reality-a-stavebnictvi/coworkingove-kancelare-nabiraji-po-karantene-druhy-dech-1372070

V případě zájmu o prohlídku kontaktujte, prosím, naše obchodní oddělení.
Telefon: +420 601 389 500
Email: [email protected]

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis