E15 píše o nás: Společnost Scott.Weber byla zařazena mezi nejaktivnější hráče na trhu

Sdílené kanceláře nabírají druhý dech. Tak zní název článku v E15 o fenoménu realitního trhu, kterým bezesporu jsou servisované kanceláře a coworking. 

Společnost Scott.Weber byla zařazena mezi nejaktivnější hráče na trhu.
Během jarních a letních měsíců ohlásila tři nové atraktivní pražské lokality, ve kterých nabídne privátní servisované kanceláře v moderních budovách, a to o celkové ploše 7500 m2. Jedná se o prostory v ikonické budově The Flow Building na Václavském náměstí, v multifunkčním moderním komplexu City Element na Pankráci a v unikátní budově Praga Office & Garden v Karlíně. Fakt, že je lídrem na pražském trhu v oblasti sdílených kanceláří potvrzuje graf aktuálních podílů na trhu coworkingu a servisovaných kanceláří, ve kterém zaujímá 20 procent.

Ze strany firem evidujeme vzrůstající poptávku po flexibilitě nájemních smluv, díky kterým mohou firmy plochu měnit dle svých potřeb a nezavazují se k dlouhodobým nevypověditelným smlouvám. Neméně důležitý je fakt, že firmy nemusí investovat žádnou hotovost do stavebních úprav, vybavení a do zařízení kanceláří. Aktuální situaci vnímáme jako velkou příležitost,” potvrzuje rostoucí poptávku po servisovaných flexibilních kanceláří Adam Zvada, majitel společnosti Scott.Weber.

Přečtete si celý článek zde: https://www.e15.cz/byznys/reality-a-stavebnictvi/coworkingove-kancelare-nabiraji-po-karantene-druhy-dech-1372070

V případě zájmu o prohlídku kontaktujte, prosím, naše obchodní oddělení.
Telefon: +420 601 389 500
Email: [email protected]

More posts

From our FieldRecommended
11. 09. 2023
Reading time 4 min. Coworking is becoming increasingly popular with sole traders as well as small and large companies….

Thank you for your interest.

Our workspace specialists will contact you shortly. We believe that together we will find the best solution according to your needs. Arrange a tour of our centers or try a day at the coworking space for free.   

However, if you are in a hurry, do not hesitate to contact us at +420 601 389 500.

Your Scott.Weber Workspace Team 



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis