Adam Zvada pro Property Forum prozradil plány expanze a taky to, kde čerpá inspiraci.

Pro služby, které nabízíme, je výběr lokality naprosto klíčový. Jako lídra na trhu v poskytování flexibilního pracovního prostředí je výběr vhodného místa o to důležitější než pro provozovatele jednoho coworkingového centra, či provozovatele těchto služeb ve vlastní budově. Naši klienti hledají prémiové prostory, služby a komunitu. Tyto aspekty hrají důležitou roli nejen uvnitř budovy ale také v její okolí.

Posuny na poli kanceláří jsou po skončení pandemie výrazné 

Věděli jsme, že pokud chceme být i nadále úspěšní a zajímaví pro potenciální klienty, musíme taky změnit náš koncept. To, co známe pod pojmem kanceláře, už změnilo svůj význam. Potkávání se a spolupráce zvýšili svůj podíl v tom, co lidé od pracovního prostředí chtějí a očekávají. Klid a privátní prostředí, vybavení které zajistí efektivní a produktivní práci a komunita posilují naše 3 hlavní pilíře čímž jsou: Spolupráce, Koncentrace a Inspirace. Prostory by měli odrážet tyto potřeby a zároveň  vzbuzovat zájem a ochotu lidí chodit do práce.

Chceme klientům vytvořit podstatný benefit oproti práci na home office. Chceme jim dodat to, co doma nedostanou.“, říká Adam Zvada, CEO Scott.Weber Workspace

Můžeme se těšit na nová centra v Praze i mimo ni?

V Scott.Weber provozujeme celou divizi Real Estate, která neustále vyhledává příležitosti k růstů. V horizontu nejbližších 18 měsíců plánujeme v skutku ambiciózní expanzi o dalších 15.000 m2. Koncem roku 2023 budeme provozovat dohromady 40.000 m2.

Co stojí za inspirací Scott.Weber Workspace? 

Inspiraci získáváme z celého světa.  Nesmíme zapomínat na odlišnosti v pracovní kultuře a požadavcích zákazníků v různých zemích, proto se vždy řídíme heslem: “Think globally, act locally.“ Neméně důležitá je však komunikace se samotnými zákazníky, kteří vytváří nabídku našich produktů a služeb.

To, co dodává vítr našim plachtám je, že koncept flexibilního pracovního prostředí není již na trhu definovaná komodita. Jsme ve fázi evoluce a být přímou součástí vývoje je pro nás čest i obrovská odpovědnost.

Dalším probraným tématem rozhovoru byla návštěva konkurenčních provozovatelů. Víc si můžete přečíst v článku.

 

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis