Flexibilní kanceláře v budově Praga Office & Garden byly pronajaty skupině V-Sharp Ventures

Flexibilní kanceláře v budově Praga Office & Garden byly pronajaty skupině V-Sharp Ventures

Flexibilní kancelářské prostory provozované společností Scott.Weber Workspace jsou velmi oblíbené a nové prostory se rychle zaplňují. Moderní servisované kanceláře v osmi atraktivních pražských lokalitách jsou vhodné pro firmy různých velikostí. Praga Office & Garden center nově pronajalo kancelářské prostory rychle rostoucí skupině V-Sharp Ventures Michala Menšíka.

Společnost V-Sharp Ventures, jejíž portfolio obsahuje logistický start-up DoDo a e-commerce akcelerátor Inveo, ve svém podnikání rychle roste. Expanze skupiny jako investičního venture studia vedla k potřebě přestěhovat se do větších a reprezentativnějších kanceláří. Rozhodnutí bylo dokončeno a společnost V-Sharp Ventures si jako ideální pracovní prostředí vybrala Scott.Weber Workspace v budově Praga Office & Garden v Karlíně.

„Jsme potěšeni, že náš výběr flexibilních kanceláří se servisem oslovil tak inovativní společnost, jako je V-Sharp Ventures. Nové partnerství nás velmi těší a věříme, že pro celou skupinu a její zaměstnance budou prostory v Praga Office & Garden místem, kde se práce stává skutečným zážitkem a kde se rodí progresivnější nápady,“ říká Adam Zvada, majitel Scott.Weber Workspace.

„Inspirativní prostředí budovy Praga Office & Garden bylo ideální volbou pro naše nové kanceláře. Naše předchozí sídlo se rovněž nacházelo v Karlíně a architektura této budovy nás zaujala natolik, že jsme se rozhodli, že tam musíme být. Kromě flexibilních kanceláří si užijeme i stylový coworking a už teď se těšíme na schůzky a schůzky s klienty na soukromé zahradě. Díky partnerství se Scott.Weber Workspace se o provoz kanceláří nemusíme vůbec starat a můžeme se plně soustředit na rozvoj našeho podnikání,“ dodává Michal Menšík, CEO V-Sharp Ventures.

Praga Office & Garden je architektonicky unikátní budova se silnou historií. Svým designem navazuje na bývalý industriální charakter čtvrti. Celkové řešení navazuje na původní styl bývalé montovny automobilů Praga. Jeho typické vlastnosti a vlastnosti se promítají do designu prostředí a interiéru. Tímto způsobem Scott.Weber Workspace vytvořil profesionální pracovní prostředí a zároveň vzdal hold výjimečné historii místa.

O Scott.Weber Workspace

Scott.Weber Workspace byla založena v roce 2009 a je největším poskytovatelem flexibilních pronájmů pracovních míst na pražském trhu. V současné době provozuje v Praze osm prémiových kancelářských center, z nichž všechna se mohou pochlubit inovativními kancelářskými řešeními, moderním designem a technologiemi a nadstandardní péčí o klienty. Společnost nabízí více než 2 500 pracovních míst na celkové ploše téměř 19 000 m2.

Scott.Weber Workspace poskytuje několik řešení pro flexibilní kancelářské prostředí a schopnost přizpůsobit své služby individuálním potřebám klientů. Ať už jsou klienti nezávislí profesionálové a začínající podnikatelé, kteří často pracují v coworkingových prostorách, menší společnosti vyžadující servisované plně vybavené kanceláře nebo velké korporace se stovkami zaměstnanců, kteří používají soukromá podlaží nebo řešení Office Suite, Scott.Weber Workspace dokáže uspokojit jejich potřeby. Všechno.

More posts

From our FieldRecommended
11. 09. 2023
Reading time 4 min. Coworking is becoming increasingly popular with sole traders as well as small and large companies….

Thank you for your interest.

Our workspace specialists will contact you shortly. We believe that together we will find the best solution according to your needs. Arrange a tour of our centers or try a day at the coworking space for free.   

However, if you are in a hurry, do not hesitate to contact us at +420 601 389 500.

Your Scott.Weber Workspace Team 



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis