Seznam.cz píše o nás: Sdílené kanceláře jsou i v Česku na vzestupu

Každý den jiná kancelář. Sdílené kanceláře jsou i v Česku na vzestupu. Tak zní titulek článku na portálu Seznam.cz o mimořádném růstu odvětví flexibilních kancelářských prostor. Ten je očekáván v příštích pěti letech nejen v Evropě, ale i v naší metropoli. Společnost Scott.Weber Workspace, která je jedničkou na českém trhu v tomto oboru, nabízí již osm lokalit v Praze a plánuje expandovat do Brna a Ostravy.  

Flexibilní pracovní prostředí je systém, který umožňuje společnostem všech velikostí využívat výhody jiného prostředí, než jsou tradiční kanceláře. Firma dostává u dveří klíče a o ostatní se stará další strana. Podnikatel pak už může řešit jen svoje záležitosti,“ říká Adam Zvada, majitel společnosti Scott.Weber Workspace. Ta pro své klienty otevírá novou pobočku v nejlukrativnější lokalitě v Praze, a to na Václavském náměstí.

Kanceláře ve Flow Building na Václavském náměstí od společnosti Scott.Weber Workspace zvolila pro své zaměstnance i PR Agentura Rubikon. „Flexibilní kanceláře nám dávají velký smysl, máme na jedné straně dedikovaná místa pro ty, kdo chtějí každý den pracovat z jednoho místa a jednoho prostředí. Často jsou to lidé s rodinou nebo ti, kdo chtějí jasně oddělovat práci a domov, preferují jistý řád a rutinu. Zároveň ale máme přístup do coworkingové zóny pro všechny zaměstnance, takže se můžeme kdykoliv sejít a věci osobně probrat,“ popisuje výhody flexibilní kanceláře Šimon Rákosník za společnost Rubikon.

Václavské náměstí bude prémiové sídlo, které zvýší možnost společnostem budovat svou firemní kulturu a využívat místo, které z hlediska atraktivity nemá v Česku obdoby,“ říká Adam Zvada. Zároveň dodává, že klienti mají možnost flexibilní doby pronájmu.

Přečtěte si celý článek ZDE.

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis