Rozhovor s Adamem Zvadou o aktuálním dění na kancelářském trhu pro E15

Kancelářský trh čeká v důsledku aktuálního dění zásadní změna. Tak začíná podtitul rozhovoru s Adamem Zvadou, majitelem společnosti Scott.Weber, která je lídrem v poskytování privátních servisovaných kanceláří a coworkingu na pražském trhu, kde zabírá 20 procent a roste dál. Aktuální situaci vnímá jako velkou příležitost k dalšímu vývoji. Jen v posledních měsících oznámila tři nové lokality v Praze.

Očekáváme, že také v českém prostředí se prosadí trend s názvem Central hub & Satellite spoke, který je již patrný v zahraničí, což znamená, že firmy budou nahrazovat své současné zbytečně prostorné centrály tradičních kanceláří za daleko menší, ale o to zajímavější centrály u poskytovatelů servisovaných kanceláří v moderních budovách v atraktivních pražských částech, tj. Central Hub v kombinaci s detašovanými/satelitními pobočkami v blízkosti domovů svých zaměstnanců (tzv. satellite spoke),” říká Adam Zvada. Právě toto řešení společnost Scott.Weber nabízí, jelikož její pobočky jsou rozptýlené po celé metropoli a nabízí tak ideální řešení, aby zaměstnanci nemuseli cestovat z home office daleko do kanceláře, ať už bydlí v jakékoliv pražské části. Zájemci o flexibilní servisované kanceláře poskytované společností Scott.Weber si mohou vybrat z osmi atraktivních a skvěle dostupných pražských lokalit. Jedinečné a inspirativní pracovní prostředí v moderních budovách zvyšuje produktivitu práce a nabízí možnost propojení začínajících podnikatelů s většími firmami. Při volbě toho pravého kancelářského řešení vychází Scott.Weber vždy z individuálních potřeb klientů.

Přečtěte si celý rozhovor zde: https://www.e15.cz/rozhovory/mamuti-firemni-centraly-se-rozdeli-rika-sef-kancelarske-spolecnosti-scott-weber-1372071

V případě zájmu o prohlídku prostor kontaktujte, prosím, naše obchodní oddělení.
Telefon: +420 601 389 500
E-mail: [email protected]

 

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis