Máme radost z ocenění v soutěži Czech Business Superbrands 2021

Známost, budování brandu, inovace a prestiž. To jsou hlavní kritéria soutěže Czech Business Superbrands, podle kterých komise Brand Council hodnotí obchodní značky. Ty, které v jednotlivých kategoriích obdrží nejvyšší počet bodů, získávají zlatou pečeť Superbrands. Jsem pyšní, že patříme mezi ně. Společnost Scott.Weber Workspace byla oceněna v kategorii Real Estate Management agencies / Offices & Workspace.

Organizace Superbrands je nejuznávanější nezávislou globální autoritou v hodnocení a oceňování obchodních značek, která představuje veřejnosti mimořádně silné značky působící na lokálním trhu. Každoročně identifikuje ty nejlepší, a to v téměř 90 státech na 5 kontinentech. Titul Superbrands se tak stal znakem vynikajícího postavení značky v daném státu.

Do programu Superbrands se nelze přihlásit. Při nominaci se vychází z obchodních dat a výsledků. Následuje spotřebitelský průzkum, který na základě známosti a obliby značky zúží výběr na seznam semifinalistů. Poslední slovo má odborná komise Brand Council složená z profesionálů v oblasti byznysu, komunikace, marketingu, médií a marketingového výzkumu.

V České republice je registrováno přibližně 1,2 milionu obchodních značek. Na začátku vyhodnocování byla vytvořena databáze 50 000 z nich. Z těch bylo následně ekonomickým scoringem vybráno přibližně 3 100 značek, z nichž 1 500 připadá na B2C segment a 1 600 nabízí B2B služby. Ocenění byla udělena 400 z nich v různých Consumer a Business kategoriích.

Získání zlaté pečeti Superbrands je pro nás velkou ctí a jsme na ni náležitě pyšní. Zároveň je pro nás závazkem a motivací do budoucna, abychom byli i nadále místem, kde se práce stane zážitkem.

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis