Již brzy otevíráme devátou Scott.Weber Workspace lokalitu

Již brzy otevíráme devátou Scott.Weber Workspace lokalitu

V pořadí devaté Scott.Weber Workspace centrum otevíráme již v dubnu v nadčasové osmipatrové budově BLOX v prémiové business a rezidenční lokalitě Downtown Dejvice. Nové atraktivní pracovní Scott.Weber Workspace prostředí o velikosti 2550 m2 nabídne pracovní místa v privátních kancelářích i stylový coworking. Celkově prostory Scott.Weber Workspace tak v metropoli zabírají již neuvěřitelných 24 050 m2. 

Čím si vás nové centrum získá? Mimo jiné skvělou dostupností a perfektní vybaveností v bezprostředním okolí. Restaurace a obchody najdete přímo v budově a stanice metra linky A je jen pár minut chůze. Na Mezinárodní letiště Václava Havla se autem dostanete za 12 minut jízdy. Do děje vás vtáhne interiér v tzv. japandi stylu, který se vyznačuje čistotou, funkčností a uklidňujícím dojmem prostoru doplněný dánským fenoménem útulnosti Hygge. 

Každodenní práce se v BLOXU mění v neopakovatelné zážitky

Ráno si vychutnáte kávu v “hotelovém” lobby, meetingy můžete pořádat na slunné terase a relaxovat ve wellness inspirované odpočívárně. V prostorách navíc nechybí moderní podcastové studio, multifunkční zasedací místnosti, focus spoty a řada útulných míst.

“Centrum je navrženo s ohledem na tzv. nový normál kancelářského prostředí, tj. nové požadavky na funkčnost, jeho rozvržení a design, kde právě sdílené prostory centra o celkové ploše 450 m2 si kladou za cíl podporu komunikace, inovací a rozvoje našich členů,” objasňuje Adam Zvada, majitel společnosti Scott.Weber Workspace. Budova BLOX navíc nabízí zdravé pracovní prostředí, které se pyšní certifikátem BREEAM Outstanding. 

Flexibilní a inspirující pracovní prostředí je u nás samozřejmostí

Díky flexibilitě smluv bude možné podle požadavků klienta upravovat jak velikost pronajímané plochy, tak dobu jejího trvání. “Jsme pyšní na to, že našim klientům brzy zpřístupníme prostory v další žádané pražské lokalitě. Letos jsme již stihli otevřít tři nová centra. Tím ale nekončíme. Chceme nadále posilovat pozici Scott.Weber Workspace jako největšího hráče na pražském trhu flexibilních kanceláří a coworkingu. Máme v plánu otevírat další exkluzivní centra,” prozrazuje Adam Zvada.

Prohlédněte si exteriér i interiér našeho nejnovějšího centra v budově BLOX.

Pokud se chcete pochlubit, že je zázemí vaší firmy v Downtown Dejvice a umístit sem sídlo firmy, rádi vám pomůžeme. Rezervovat si své místo v našem nejnovějším centru můžete na e-mailu: [email protected] či telefonicky na čísle +420 725 815 204.

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis