Magazín Forbes přináší desatero trendů, které ovlivní kancelářský trh

Menší sídla firem a týmy rozeseté po celém městě. Pandemie mění podobu kanceláří. Tak zní název článku magazínu Forbes, jenž představuje desatero trendů, které ovlivní kancelářský trh. 

Podle majitele společnosti Scott.Weber Workspace je klíčem k úspěchu flexibilita. „Řada firem musela ze dne na den změnit svůj byznys model. Společnosti v extrémně krátké době uváděly na trh nové produkty a propouštěly nebo naopak nabíraly velké množství lidí. Změna je dnes jedinou konstantou podnikání. A firmy na to musí připravit i své kanceláře,“ uvádí v článku Adam Zvada, majitel a zakladatel společnosti Scott.Weber Workspace.

Adam Zvada také očekává, že v budoucnu velké korporace zmenší své centrály a rozmístí jednotlivé týmy do servisovaných kanceláří po celém městě. Stále více firem má totiž zájem také o takzvané rotující členství, kdy mají zaměstnanci přístup do více budov a mohou volit lokalitu podle aktuální potřeby. Zaměstnavatelé proto stále více poptávají právě servisované kanceláře, umožňující flexibilně vypovědět nájemní smlouvu a zároveň průběžně měnit plochu pronajímaných prostor. Firmy jsou tak připravenější na náhlé a nepředvídatelné skutečnosti.

Přečtěte si celé desatero ZDE na v článku na stránkách Forbes.cz.

 

 

Další příspěvky

Články z oboruDoporučujeme
07. 09. 2023
Čas čtení 4 min. Coworking je stále populárnější u živnostníků, malých i velkých firem. Co je zdrojem jeho úspěchu…

Děkujeme, že máte zájem.

Teď už jenom stačí, když nám na sebe zanecháte kontakt. 

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 601 389 500.

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis