S centrem DOCK slavíme vítězství v soutěži Kanceláře roku!

DOCK, v pořadí čtrnácté centrum Scott.Weber Workspace, získalo ocenění v kategorii Hub & Co-working kanceláře roku. Lokalita DOCK svou kvalitou, zaměřením na pohodu a produktivitu definuje nové standardy pro “wellbeing pracoviště”. Již čtvrté vítězství v soutěži je oceněním naší snahy zvyšovat úroveň služeb, vytvářet stále lepší zážitek a s každým dalším nově otevřeným centrem posunout laťku výše.

K otevření čtrnáctého centra Scott.Weber Workspace DOCK došlo v březnu 2024 v Praze 8, v blízkosti slepého ramena Vltavy. Toto centrum je vybudované plně v souladu s naší misí vyjádřenou mottem „Live your workday“. Naším cílem je změnit způsob, jakým lidé vnímají svůj pracovní den – aby práce a prostředí okolo nebyly jen o efektivitě, ale aby každý den naši členové mohli i díky nám prožívat naplno. Tomu dopomáháme tím, že vytváříme prostředí, ve kterém se lidé cítí jako doma, inspirování a spojení s komunitou okolo; prostředí, ve kterém se mohou rozvíjet profesně i osobně a zároveň dostanou tu nejlepší službu.

Nejpřísnější kritéria propojení produktivity a wellbeingu zahrnují služby a vybavení zaměřené na podporu zdravého těla, péči o zdravého ducha a sociální wellbeing pro podporu začlenění firem i jednotlivců.

Pro podporu zdravého těla se zaměstnanci mohou kdykoliv během dne protáhnout, zajít si do fitness, zacvičit si jógu, zahrát si fotbálek či kulečník. Jedna z našich zasedacích místností je vyvedena ve stylu solné jeskyně s blahodárně působícími kameny. Pro podporu mentální pohody zahrnuje naše centrum relaxační koutky, tiché místnosti, masérské služby, místnost s krbem, masážní křesla, dokonce místa pro spánek… A pro podporu socializace a osobního rozvoje spolupořádáme meetupy, vzdělávací školení a společenské eventy.

Pokud se bavíme o produktivitě, nová lokalita v komplexu DOCK má celkem 350 míst v kancelářích, coworking prostory pro 30 osob, 12 zasedacích místností o celkové kapacitě 74 osob, 25 sdílených a tedy volně přístupných místnosti pro koncentraci a spolupráci, takzvaných focus rooms a team rooms či telefonních budek. Součástí centra jsou i eventové prostory, spojené s terasou a s vlastní kuchyní, pro až 80 osob.

Scott.Weber Workspace se zavazuje poskytovat pracovní prostředí, které překračuje očekávání v oblasti produktivity a pohody a definuje nové standardy pro „wellbeing pracoviště“. Naše investice do kvality a ergonomie jsou výrazně vyšší než u konkurence, což se projevuje v každém detailu našich prostor. V DOCK in Five tak naši klienti mohou využít prostory navrženy s maximálním důrazem na přirozené denní osvětlení, optimální vzduchotechniku a akustiku.

Všechny kanceláře rovněž disponují elektrickými, výškově nastavitelnými stoly, tzv. standing desks, které umožňují snadný přechod mezi sedící a stojící pracovní pozicí, což přispívá k lepšímu fyzickému zdraví a zvyšuje produktivitu. Stejně tak kancelářské židle splňují nejvyšší ergonomické standardy a nabízí rozsáhlé možnosti nastavení.

V neposlední řadě je to i široká nabídka občerstvení nebo tři plně vybavené kuchyně s pečlivě vybranými nápoji a snacky. Hlavní kuchyně je vybavena čtyřmi kuchyňskými ostrovy jak jsou lidé zvyklí například ze školy vaření, což umožňuje našim klientům připravit širokou škálu pokrmů s použitím čerstvých ingrediencí přímo z naší vlastní zahrádky, kde najdou například bazalku, mátu, šafrán, petržel či tymián.

Další příspěvky

Děkujeme, že máte zájem.

Naši specialisté vás brzy kontaktují. Věříme, že společně najdeme nejlepší řešení dle vašich potřeb.

Pokud ale spěcháte, neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 723 244 537 .

Váš tým Scott.Weber Workspace 

Máš zájem o tuto pozici?

Napiš nám něco o sobě



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis