Seznamte s tím, co pro vaše zdraví a bezpečnost v těchto dnech děláme

Aktuálně všichni procházíme náročným obdobím. Věříme, že navzdory této situaci nepropadáte chmurám. Zdraví a bezpečnost našich klientů a našich zaměstnanců, je pro nás nejdůležitější prioritou. Proto bychom vás rádi seznámili s tím, co pro vaše zdraví a bezpečnost v těchto dnech děláme.

Všechna kancelářská centra, která Scott & Weber provozuje, zůstávají nadále v provozu. Celý náš tým se intenzivně snaží, aby se ti z vás, kteří stále potřebují docházet do kanceláře, v práci cítili co nejbezpečněji i v době koronavirové nákazy.

Přijali jsme proto následující opatření:

  • Snažíme se minimalizovat mezilidský kontakt.
  • Poštu předáváme pouze bezkontaktně.
  • Osobní schůzky nahrazujeme videokonferencemi.
  • Těm z vás, kteří jste doposud pracovali ve sdíleném pracovním prostoru, nabízíme privátní kanceláře nebo malé zasedací místnosti, které můžete samostatně využívat.
  • Při dezinfekci kanceláří využíváme nejmodernější technologie. S pomocí klimatizace do vzduchu vypouštíme dezinfekční páru.
  • S ICT partnery hledáme řešení, které vám ulehčí práci z domovaNechybí nám ani projektový tým, který neustále sleduje aktuální dění a pracuje na všech opatřeních, které vám mohou zjednodušit či zpříjemnit situaci v práci i během Home Office. Držme si palce, ať je tato nepříjemná situace co nejdříve za námi, a hlavně všem přejeme hodně zdraví, trpělivosti a pozitivních myšlenek.

More posts

From our FieldRecommended
11. 09. 2023
Reading time 4 min. Coworking is becoming increasingly popular with sole traders as well as small and large companies….

Thank you for your interest.

Our workspace specialists will contact you shortly. We believe that together we will find the best solution according to your needs. Arrange a tour of our centers or try a day at the coworking space for free.   

However, if you are in a hurry, do not hesitate to contact us at +420 601 389 500.

Your Scott.Weber Workspace Team 



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis