Medobraní v Praga Studios. Poprvé.

Nastal čas medobraní. Poprvé se uskutečnilo i u nás v Praga Studios. Připadá vám zvláštní, že se konalo v administrativním komplexu uprostřed dynamického Karlína? Budova Praga Studios se umístila na 3. místě nejzelenějších kanceláří na světě. K provozu využívá pouze energii z obnovitelných zdrojů a pyšní se americkým certifikátem LEED Leadership in Energy and Environmental Design. Vlastní chov včel na střeše budovy tak jen doplňuje celý ekosystém budovy.

Na střešní terase najdete hned tři včelí úly. Za svou celoroční péči je pro včelaře sladkou odměnou právě medobraní. “Vytočilo se celkem 24 kilogramů medu, který jsme rozdali do firem v budově,” vypočítává Jakub Zadák, facility manager ze společnosti Skanska Facility. Scott.Weber klienti tak měli možnost ochutnat první “Praga” med. “Za všechny naše zaměstnance mohu říci, že med byl opravdu vynikající,” potvrdila Mona Nayefová, Community Managerka Praga Studios.

Celý článek si můžete přečíst na portálu MoreThanOfiice.

More posts

From our FieldRecommended
11. 09. 2023
Reading time 4 min. Coworking is becoming increasingly popular with sole traders as well as small and large companies….

Thank you for your interest.

Our workspace specialists will contact you shortly. We believe that together we will find the best solution according to your needs. Arrange a tour of our centers or try a day at the coworking space for free.   

However, if you are in a hurry, do not hesitate to contact us at +420 601 389 500.

Your Scott.Weber Workspace Team 



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis