Jaké bude léto ve Scott.Weber Workspace? Plné dlouho očekávaných setkání a jedinečných eventů!

Potkávat se, inspirovat se a užívat si. Tak zní naše motto pro letošní léto! Máte to stejně? Chcete potkat kolegy či klienty, které vídáte jen na obrazovkách vašich notebooků přes Zoom, Google Meets či jinou platformu, osobně? Zároveň ale nechcete nic riskovat ohledně Covid 19? U nás ve Scott.Weber Workspace najdete bezpečné, komfortní a zároveň inspirativní prostředí pro nejrůznější schůzky. Dlouho očekávané setkání můžete navíc oslavit i eventem. A to třeba pod širým nebem na zahradě či střešní terase našich center.

Záleží nám na úspěchu vašich pracovních jednání

Všechny Scott.Weber Workspace centra se nachází v atraktivních lokalitách se skvělou dostupností. Kolik jich dohromady je? Osm. Veškeré jejich konferenční a zasedací místnosti jsou plně vybavené nejmodernější AV technologií, prezentační technikou a whiteboardem. 

Stačí si jen vybrat ten pravý prostor, který vám vyhovuje a vše ostatní můžete nechat na nás. Vaše hosty přivítají naše usměvavé a profesionální recepční, které se postarají o jejich komfort po celou dobu akce. Catering včetně obsluhy zajistíme dle vašeho přání. Možnost nápojového balíčku, využití kuchyňky a zázemí pro catering je u nás samozřejmostí. Spolehnout se můžete i na technickou a administrativní podporu. 

Léto je tady a eventy k nim neodmyslitelně patří

Pro vaše akce, schůzky, workshopy nebo školení nabízíme celou řadu možností. Najdete u nás eventové prostory nejrůznějších velikostí a stylu, a to vnitřní i venkovní.

Prostorná a slunná Gallery Lounge v City Element vás pocitově přenese do prostředí slavných galerií plných uměleckých děl, prémiová Lounge ve Flow Building nabízí pohled na nikdy neutuchající ruch velkoměsta a Lounge Urban Paradise v Praga Studios vás vtáhne do děje prvky hravosti v jejím interiéru. Toužíte nabrat rychlost i směr a neminout cíl? Zvolte prostor Sprint Lounge v Prage Office & Garden s profesionálním podcastovým studiem.

Eventy pod širým nebem mají své jedinečné kouzlo

Z prostor na čerstvém vzduchu, vonícím létem, náš tým vřele doporučujeme nádhernou zahradu ve vnitrobloku centra Praga Office & Garden se vstupem z kavárny, střešní terasu Praga Studios s výhledem na Karlín a také v Atriu Flora, atrium plné zeleně v City Elementu, a v neposlední řadě samozřejmě rozlehlou střešní terasu Flow Building s dechberoucím pohledem na Národní muzeum. K létu neodmyslitelně patří grilování, které na zahradě Praga Office Garden a na terase Atria Flora můžete spojit i s turnajem v ping pongu. 

Nevíte, který prostor zvolit? Rádi vám poradíme. Stačí nám přiblížit svou představu a my vám doporučíme ten pravý prostor v jedné z našich 8 lokalit. Budeme tu pro vás při plánování, přípravách i samotné realizaci eventu. Rádi vám pomůžeme také s propagací akce mezi členy naší komunity.

Inspirativní a fotogenické prostředí pro produkční účely

Prostory lze pronajmout i pro produkční účely, například k natočení promo videa, klipu nebo profi nafocení portrétu či reklamních snímků. Sdílené lounge prostory k jsou vám k dispozici k soukromému pronájmu v pracovní den po 17. hodině nebo kdykoliv o víkendu. 

Vybírejte z desítek konferenčních a zasedacích místností v Praze ten pravý pro váš event, školení, workshop, produkci či večírek a napište nám, který by se vám líbil. Kontaktujte nás telefonicky na čísle +420 601 389 500 nebo napište e-mail na adresu: [email protected].

More posts

From our FieldRecommended
11. 09. 2023
Reading time 4 min. Coworking is becoming increasingly popular with sole traders as well as small and large companies….

Thank you for your interest.

Our workspace specialists will contact you shortly. We believe that together we will find the best solution according to your needs. Arrange a tour of our centers or try a day at the coworking space for free.   

However, if you are in a hurry, do not hesitate to contact us at +420 601 389 500.

Your Scott.Weber Workspace Team 



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis