Budova Praga Studios se může pyšnit certifikací WELL

Vliv pracovního prostředí na zdraví zaměstnanců je čím dál důležitějším faktorem. Dvojnásob to platí v dnešní nelehké době. Je nám tak obrovskou ctí, že můžeme klientům poskytovat privátní, zařízené kanceláře doplněné o coworking v budově Praga Studios, která má certifikaci WELL. Ta hodnotí právě vliv budovy na lidské zdraví.

Kontroluje mimo jiné například kvalitu vzduchu, která je v boji s viry a nemocemi velmi důležitá. Co dalšího porota v Praga Studios ocenila? Komunitní zahradu pro pěstování vlastní zeleniny, knihovnu ve vstupním atriu, tichý provoz vzduchotechniky, včelí úly na střešní terase a v neposlední řadě také práci s denním světlem.

Projekt Praga Studios je druhým nositelem certifikátu WELL v ČR. Gratulujeme a děkujeme, že můžeme nabízet kanceláře v tak zdravém prostředí našim Scott.Weber klientům.

 

 

More posts

From our FieldRecommended
11. 09. 2023
Reading time 4 min. Coworking is becoming increasingly popular with sole traders as well as small and large companies….

Thank you for your interest.

Our workspace specialists will contact you shortly. We believe that together we will find the best solution according to your needs. Arrange a tour of our centers or try a day at the coworking space for free.   

However, if you are in a hurry, do not hesitate to contact us at +420 601 389 500.

Your Scott.Weber Workspace Team 



Máš zájem o tuto pozici?


Napiš nám něco o sobě

Pošlete nám životopis